dinsdag 31 augustus 2021

Volkswagen: binnenkort enkel nog automaten?

AUTOFANS
Volkswagen: binnenkort enkel nog automaten?
Taal Nederlands Volkswagen heeft plannen om de verkoop van auto's met manuele versnellingsbakken uit te faseren. Vanaf 2023 zou het de versnellingspook naar de prullenbak verwijzen, weet het Duitse magazine Auto, Motor und Sport.
Lees verder

Binnenkort enkel nog automaten bij Volkswagen
Taal Nederlands Volkswagen heeft plannen om de verkoop van auto's met manuele versnellingsbakken uit te faseren. Vanaf 2023 verwijst het de versnellingspook naar de prullenbak!
Lees verder

Dacia Jogger wordt zevenzitsbreak
Taal Nederlands Dacia heeft een teaserafbeelding van de Jogger de wereld in gestuurd. Wie op basis van die naam een sportief model had verwacht, moeten we misschien even teleurstellen. Grote gezinnen hebben daarentegen geluk: de Jogger wordt een ruime familiewagen.
Lees verder

Dacia Jogger wordt 7-zits break
Taal Nederlands Dacia heeft een teaserafbeelding van de Jogger de wereld in gestuurd. Wie zich op basis van die naam had verwacht aan een sportief model moeten we misschien even teleurstellen. Grote gezinnen hebben daarentegen geluk want de Jogger wordt een ruime familiewagen!
Lees verder

Parijs voortaan gigantische zone 30 (2021)
Taal Nederlands Vanaf 30 augustus 2021 is Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, één gigantische zone 30 geworden. Enkel de ring rond Parijs (Peripherique) en enkele grote toegangswegen vormen een uitzondering op de regel.
Lees verder