woensdag 25 augustus 2021

Volkswagen ID.3 1st - Op de Rollenbank

AUTOWEEK
Volkswagen ID.3 1st - Op de Rollenbank
Een elektrische auto op de rollenbank, dat is altijd een beetje een symbolische oefening. Zo'n auto gooit er namelijk metéén al zijn vermogen uit om daarna af te vlakken. Het begint dus met reuzegetallen en daarna word thet vermogen allengs minder. Als je de bijbehorende grafiek dus leest, ligt de waarheid ergens in het midden. Hoewel we weten dat een rollenbank niet is gemaakt voor EV's willen we toch weleens weten wat er gebeurt als we onze Volkswagen ID.3 overgeven in de handen van ...
Lees verder

Chrysler Sebring Convertible - In het Wild
Dit is een Chrysler Stratus Cabriolet. Toch? Niet dus: het is een Amerikaans exemplaar, dus heet-ie Chrysler Sebring Convertible!
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 34
Geen zorgen: ook deze week is er weer een papieren AutoWeek. Nummer 34 biedt weer veel variatie, zoals je dat ook van ons gewend bent.
Lees verder

Porsche Taycan: grotere actieradius
Porsche voert een reeks verbeteringen door op de elektrische Taycan en Taycan Cross Turismo. Het Taycan-tweetal komt voortaan verder op een acculading en zijn nu ook met Android Auto te krijgen.
Lees verder

Opel Rock-E is Duits stadsvriendje
Opel heeft een even zo nieuwe als compacte elektrische auto gepresenteerd: de Rocks-E. De Rocks-e is een kleine elektrische tweezitter die specifiek bedoeld is voor gebruik in de stad. Wie het EV-nieuws rond Stellantis-zustermerk Citroën de laatste jaren op de voet heeft gevolgd, komt de auto ongetwijfeld bekend voor.
Lees verder