vrijdag 6 augustus 2021

Voorrang voetgangers aan zebrapad stemt Belg gematigd positief

AUTOFANS
Voorrang voetgangers aan zebrapad stemt Belg gematigd positief
Taal Nederlands Voorrang verlenen aan voetgangers die willen oversteken aan een zebrapad: de verkeersregel werd vandaag 25 jaar geleden ingevoerd. De regel stemt de Belg bovendien gematigd positief, zo blijkt uit een enquĂȘte van VIAS Institute.
Lees verder

Autosalon New York alweer uitgesteld (2021)
Taal Nederlands Het zit de New York International Auto Show niet mee. De verspreiding van de deltavariant van het coronavirus gooit roet in het eten, waardoor het autosalon van New York zijn zinnen moet zetten op 2022.
Lees verder

Officieel: Morgan Plus Four CX-T is zandvreter (2021)
Taal Nederlands Britse sportwagenfabrikant Morgan lanceert een speciale versie van haar Plus Four. Die Plus Four CX-T krijgt een offroadpakje aangemeten en schuift zich nu al naar voren als de lekkerste offroader van dit jaar!
Lees verder

Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25 is trackdayspeeltje met pittig prijskaartje (2021)
Taal Nederlands Het respect van Porsche winnen, dat moet wat met je doen. Om de 25ste verjaardag van Manthey-Racing te vieren lanceert Porsche een gelimiteerd trackdayspeeltje dat zijn gelijke niet kent. De 911 GT2 RS Clubsport 25 is een 700 pk sterk meesterwerk met een prijskaartje dat vlot over het half miljoen gaat.
Lees verder

Officieel: Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta viert tien jaar Huayra (2021)
Taal Nederlands Gezien de zeldzaamheid zou je het 'm niet geven maar de Pagani Huayra blaast dit jaar tien kaarsjes uit. Om dat te vieren lanceert Pagani de Pacchetto Tempesta, een tot 815 pk opgepompte Huayra BC met zes uitlaten en een unieke bodykit.
Lees verder