donderdag 12 augustus 2021

Wat is Private Lease?

VOLKSWAGEN
Wat is Private Lease?
Private Lease. Wat is het en hoe werkt het nou precies? In deze video kom je alles te weten over Private Lease bij Volkswagen. Daarnaast beantwoorden we de vragen; voor wie is Private Lease? En wat zijn de voor- en nadelen van Private Lease?
Lees verder

Het Algemeen Dagblad maakt kennis met de ID.5 GTX
Na de zomer presenteert Volkswagen de elektrische ID.5. De autoredactie van het Algemeen Dagblad mocht al op pad met een deels gecamoufleerd testexemplaar. Bekijk hier wat het AD vindt van de ID.5!
Lees verder

Volkswagen onthult ID.5 GTX tijdens IAA in München
Productierijpe ID.5 GTX staat licht gecamoufleerd in MünchenEerste elektrische SUV-coupé van Volkswagen Vierwielaandrijving met twee elektromotoren, tot 497 kilometer actieradius* De ID.5 GTX is de eerste geheel elektrisch aangedreven SUV-coupé van Volkswagen op basis van het Modular Electric Drive Matrix (MEB) platform. Met zijn vloeiende lijnen, korte overhangen en grote...
Lees verder

Wat kost Private Lease?
Private Lease. Hoeveel kost dat nou? Hoe zijn die kosten opgebouwd? Zijn er ook verborgen kosten? En wat als ik wil stoppen met Private Leasen? In deze video neemt Alberto deze vragen met jou door, zodat jij straks alles weet over de kosten van Private Lease bij Volkswagen. *In de toekomst kan het aantal maanden contractduur veranderen.
Lees verder

Welke Volkswagen Private Lease modellen zijn er?
  In deze video kom je alles te weten over de verschillende modellen die beschikbaar zijn voor Private Lease bij Volkswagen. Welke modellen kan ik Private Leasen? Welke extra opties heb ik? En wat doet dit met de prijs?
Lees verder