maandag 13 september 2021

ALD biedt Tesla's in operational lease aan

AUTOFANS
ALD biedt Tesla's in operational lease aan
Taal Nederlands Tesla heeft ALD Automotive uitgekozen als voorkeurspartner voor operationele leasediensten. Zo kunnen werknemers, ongeacht of ze tot een groot bedrijf of een KMO behoren, nu een Tesla rijden op de zaak.
Lees verder

Officieel: Subaru WRX (2021)
Taal Nederlands Waren de eerste generaties WRX nog afgeleiden van de Impreza, dan is de WRX doorgegroeid tot een eigen product binnen de Subaru-familie. De nieuwe generatie bouwt op de fundamenten van de Levorg, krijgt eigen looks en introduceert een turbogeladen 2.4-liter viercilinder boxermotor met 275 pk en 350 Nm koppel.
Lees verder

Fun: Mini organiseert drie tours door België voor alle Mini-fans
Taal Nederlands Omdat het straatbeeld altijd opfleurt van een Mini, organiseert het Britse automerk drie zondagen in oktober een tour doorheen België. Alle eigenaars van een Mini zijn welkom om deel te nemen aan de tour om zo samen te rijden in de grootste MINI rally van België.
Lees verder

Eindelijk officieel: Tesla Model S Plaid is recordhouder op Nürburgring voor snelste EV (2021)
Taal Nederlands Al sinds de lancering van de 1.020 pk sterke Model S Plaid roeptoetert Tesla-baas Elon Musk dat hij de snelste elektrische sedan in serieproductie heeft. Nu heeft hij ook de data om dat te bewijzen, want de Model S Plaid heeft officieel de Porsche Taycan Turbo S het nakijken gegeven op de Nürburgring.
Lees verder

Rijtest: Peugeot 3008 HYbrid 225 (2021)
Taal Nederlands Sinds de facelift van de 3008 zit er ook een plug-in hybride in het gamma met wat minder vermogen. Wij voelden de leeuw-met-stekker aan de tand.
Lees verder