vrijdag 10 september 2021

Alfa Romeo Giulia 2.0T Super - Opel Insignia GSi - Dubbeltest

AUTOWEEK
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super - Opel Insignia GSi - Dubbeltest
De sportieve D-segmenter lijkt een uitstervend soort. Toch gloort er hoop: met een minder CO2 uitstotende motor is de Opel Insignia GSi terug van weggeweest. Waar die laatste GM-Opel staat? We zoeken het uit in een test met de Alfa Romeo Giulia, een andere Stellantis-middenklasser zonder PSA-genen.
Lees verder

300 pk sterke Volkswagen T-Roc R mag blijven
De inmiddels vier jaar oude Volkswagen T-Roc wordt binnenkort vernieuwd. Niet alleen overleeft de jolige Volkswagen T-Roc Cabrio die opfrisbeurt, ook de knotsgekke T-Roc R mag mee naar de volgende ronde.
Lees verder

Opel Vectra B - Facelift Friday
In Facelift Friday passeren vooral veel facelifts de revue waarbij er aan het front van de auto veel veranderde. Bij de Opel Vectra B was het grootste nieuws echter voornamelijk aan de achterzijde te vinden toen deze in 1999 werd gefacelift.
Lees verder

'Mercedes-Benz stopt ontwikkeling plug-in hybrides'
Een opvallend bericht uit de hoek van Mercedes-Benz. Terwijl het merk tijdens de IAA van München zijn eerste plug-in hybride AMG-model presenteerde, zegt het ook dat het vanaf nu geen euro meer steekt in de ontwikkeling van PHEV-techniek.
Lees verder

Knaller: nieuwe Subaru WRX
Daar is -ie: de volledig nieuwe Subaru WRX. De nieuwe Subaru WRX is een uiterst sportieve sedan die verder van de Impreza af komt te staan dan zijn voorganger. De nieuwe WRX is stiekem meer Levorg dan ooit.
Lees verder