vrijdag 3 september 2021

Audi en Holoride brengen passagiers naar andere wereld

AUTOWEEK
Audi en Holoride brengen passagiers naar andere wereld
De kinderen met een dvd'tje vermaken onderweg naar een ver oord hoeft binnenkort niet meer, dan kun je ze namelijk ook gewoon een VR-bril opzetten. Audi en het eveneens Duitse bedrijf Holoride werken samen aan een VR-beleving in de auto.
Lees verder

Subaru Forester Wilderness is los
Zoals verwacht is de Subaru Forester de tweede Subaru die de Wilderniss-behandeling krijgt. De modelvariant wordt in de VS gelanceerd, gelijktijdig met de eerder in Japan aangekondigde faceliftversie.
Lees verder

Milieuclubs dreigen met rechtszaken tegen Duitse autofabrikanten
De grote Duitse autofabrikanten krijgen mogelijk een claim aan de broek van Greenpeace en milieu-ngo Deutsche Umwelthilfe (DUH). De klagers menen dat BMW, Volkswagen en Daimler (Mercedes-Benz) te weinig doen om klimaatverandering tegen te gaan.
Lees verder

Smit Oletha: 'Z8 Coupé' op Z4-basis
Wat is dat nu, een BMW Z8 Coupé? Bij een eerste blik lijkt dat misschien zo, maar strikt genomen is deze Oletha Coupe van Smit Vehicle Engineering iets bescheidener.
Lees verder

BMW X3/iX3 (2021) - Facelift Friday
In juni trok BMW het doek van een strakgetrokken versie van de X3. Vier jaar na de introductie van de derde generatie is dat niet zo bijzonder, maar voor de elektrische BMW iX3 kwam de facelift wel erg snel.
Lees verder