vrijdag 3 september 2021

Autobezit niet overal even duur: de verschillen binnen Nederland

AUTOWEEK
Autobezit niet overal even duur: de verschillen binnen Nederland
Autobezit is in Nederland relatief een dure aangelegenheid. Iedere euro die je kunt besparen is er één. Het kan ook uitmaken waar in Nederland je woont.
Lees verder

MG Marvel R - Rij-impressie
Met de ZS EV had het Chinese MG een onverwacht succesnummer te pakken. NU gaat MG de tweede fase in met de Marvel R. In alles een stap omhoog, maar daarmee begeeft de nieuwe SUV zich ook in een segment waar momenteel veel gebeurt.
Lees verder

Audi Grandsphere: autonome superlimo
Audi presenteert de tweede auto in een reeks van drie '-sphere'-concepts. De Audi Grandsphere is een luxe, uiteraard elektrische limousine die volgens Audi realistischer is dan het lijkt.
Lees verder

Test: Lexus LS500h
Lexus heeft zijn vlaggenschip LS daar verbeterd waar dat het meest nodig was. Met een nieuw infotainmentsysteem en een volgens de Japanners prettiger werkende aandrijflijn bindt hij opnieuw de strijd aan met de (Duitse) concurrentie in het premiumsegment.
Lees verder

Floating Motors: 'auto's' voor op het water
Nu het dit weekend eindelijk eens aardig weer lijkt te worden, moeten we het hebben over bootjes. Meer specifiek de bootjes van Floating Motors, want die zien eruit als... auto's!
Lees verder