donderdag 23 september 2021

BMW vindt 600 kilometer elektrische actieradius genoeg

AUTOWEEK
BMW vindt 600 kilometer elektrische actieradius genoeg
BMW ziet niets in elektrische auto's met 1.000 kilometer actieradius. Het merk lijkt voorlopig dan ook niet met elektrische auto's te komen die een grotere actieradius dan zo'n 600 kilometer hebben.
Lees verder

Prijzen Citroën C5 X: vanaf €37.490
Citroën heeft de prijzen van de C5 X vrijgegeven. Het nieuwe topmodel van Citroën heeft een vanafprijs van €37.490 en is per direct te bestellen. De eerste exemplaren van de Citroën C5 X worden begin volgend jaar geleverd. Hij komt met reguliere benzinemotoren en met een plug-in hybride aandrijflijn beschikbaar.
Lees verder

Caterham 170: 85 pk op 440 kilo
Caterham stelt een nieuwe variant van de Seven aan het daglicht voor. We heten welkom: de Seven 170, een vederlichte pretmachine met een 660 cc kleine driecilinder van Suzuki onder de kap!
Lees verder

Futuristische toekomstvisie van SAIC's R
MG's moederbedrijf SAIC stelt vandaag een tweede toekomstvisie voor. We maken digitaal kennis met de R RYZR, een futuristisch voertuig dat volgens zijn ontwerpers een auto met een motorfiets combineert.
Lees verder

Daf 33 (1971) - In het Wild
Heerlijk, een beetje Nederlandse glorie in deze rubriek! Een heuse Daf 33 die roerige perioden heeft weten te overleven en er nog prachtig bij staat.
Lees verder