woensdag 29 september 2021

Brightdrop EV410 is elektrische bestelbus van GM

AUTOWEEK
Brightdrop EV410 is elektrische bestelbus van GM
Elektrische bedrijfswagens winnen terrein. Niet alleen in Europa, ook in de Verenigde Staten. General Motors speelt daar met zijn kakelverse merk Brightdrop, een merk dat nu een tweede elektrische bestelbus klaar heeft.
Lees verder

Polestars 3, 4 en 5: introductiedata en verwachte prijzen
Polestar breidt de komende jaren behoorlijk uit. Na de 1 en 2 komen - je raadt het al - de 3, 4 en 5. Polestar-CEO Thomas Ingenlath doet uit de doeken wat we van die Polestars mogen verwachten.
Lees verder

Elektrische Mazda CX-30 EV: tot 450 kilometer elektrisch
Mazda komt met een volledig elektrische CX-30 en dat zorgt voor de nodige verwarring. De nieuwe elektrische  Mazda CX-30 luistert naar de naam CX-30 EV en heeft op papier interessante specificaties.
Lees verder

Ineos Grenadier binnenkort te bestellen
De Ineos Grenadier komt er nu echt met rasse schreden aan. Ineos laat weten wanneer we de opvallende terreinauto mogen verwachten en wat-ie ongeveer moet gaan kosten.
Lees verder

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid onder het mes
Porsche zit nooit stil. Achter de schermen werkt het hard aan een volledig elektrisch zustermodel van de Macan, maar ook de Cayenne wordt niet vergeten. De Cayenne krijgt binnenkort een facelift en op een nieuwe set spionagefoto's is de vernieuwde Cayenne Turbo S E-Hybrid te zien.
Lees verder