dinsdag 28 september 2021

Britse EV-verkoper: 'Meer interesse door brandstoftekort'

AUTOWEEK
Britse EV-verkoper: 'Meer interesse door brandstoftekort'
In het Verenigd Koninkrijk zorgt de trage bevoorrading van tankstations voor steeds grotere problemen. Een Britse verkoper van elektrische auto merkt dat de vraag naar zijn auto's plots sterk stijgt.
Lees verder

EU: 'Volkswagen moet gedupeerden dieselschandaal compenseren'
Het is de Europese Commissie een doorn in het oog dat de Volkswagen Groep het gros van de Europese kopers van auto's met sjoemeldiesels niet financieel compenseert. Volkswagen moet in actie komen, stelt de EC.
Lees verder

Nieuwe Mazda CX-5: alle prijzen
Enkele weken nadat Mazda de gefacelifte CX-5 presenteerde heeft de Nederlandse importeur al z'n rol prijsstickers uit de kast getrokken. De vernieuwde Mazda CX-5 is per direct te bestellen en staat omstreeks het eind van het jaar bij de dealers.
Lees verder

Dit zijn de zuinigste auto's met benzinemotor
De brandstofprijzen rijzen de spreekwoordelijke pan uit. Voor een litertje Euro 95 ben je al snel een kleine €2 euro kwijt en wie voor Euro 98 gaat, ziet z'n portemonnee al gauw met zo'n €2,10 per liter automobiel levensvocht slinken. Dit zijn volgens onze uitgebreide Carbase-database de zuinigste benzineauto's van het moment!
Lees verder

Alvis Graber Super Coupé is splinternieuwe klassieker
Waarschijnlijk heb je wel van het Britse merk Alvis gehoord, maar wist je ook dat het nog (of weer) bestaat? De nieuwste creatie is er weer eentje uit de 'Continuation Series': de Graber Super Coupé.
Lees verder