donderdag 16 september 2021

BRM V16 nu echt herboren

AUTOWEEK
BRM V16 nu echt herboren
De eerste replica van de BRM V16 is af en helemaal klaar voor het echte werk. De compleet nieuwe maar volgens originele bouwtekeningen gebouwde BRM heeft z'n machtige brul in het openbaar laten horen.
Lees verder

Rivian wil miljarden ophalen met beursgang
De nog jonge Amerikaanse autofabrikant Rivian hoopt met een beursgang miljarden op te halen. Het zou zelfs één van de grootste IPO's (Initial Public Offering) ooit kunnen worden.
Lees verder

Nieuwe Citroën C3 onthuld
Citroën heeft het doek getrokken van een volledig nieuw model met een bekende naam. We maken kennis met de nieuwe Citroën C3, een auto die ondanks dat zijn naam anders doet vermoeden niet de opvolger is van de Europese C3.
Lees verder

Nóg snellere Toyota GR Yaris bijna klaar
Toyota tilt de Yaris naar een nog hoger plan. Met de GR Yaris heeft Toyota al een regelrecht bommetje in handen, maar die versie krijgt een nog intensere uitvoering boven zich. Op exclusieve spionagefoto's is die extra heftige GR Yaris in nagenoeg productierijpe vorm te zien.
Lees verder

Proces tegen gevallen Volkswagen-topmannen van start gegaan
Vandaag begint in Duitsland het proces tegen de mensen, oud-bestuurders en -ingenieurs achter Volkswagens dieselschandaal. De bestuurders hangen gevangenisstraffen tot wel tien jaar boven het hoofd.
Lees verder