maandag 13 september 2021

China: 'Te veel kleine EV-fabrikanten'

AUTOWEEK
China: 'Te veel kleine EV-fabrikanten'
Vrijwel elke week lijkt er wel een nieuwe kleine Chinese fabrikant van elektrische auto's op te staan. Dat ziet men in China ook en de overheid wil dat daar wat aan verandert.
Lees verder

Vernieuwde MG ZS EV vanuit alle hoeken
Met de elektrische ZS EV boekte MG kortstondig een groot succes in Nederland. De reguliere MG ZS is in thuisland China al in gefacelifte vorm gepresenteerd, maar AutoWeek kan je nu de eerste beelden van de vernieuwde elektrische ZS EV laten zien.
Lees verder

BMW en Mercedes houden prijzen hoger, ook na chiptekort
BMW en Mercedes-Benz merken dat hun auto's goed verkopen, ondanks de verhoogde prijzen en langere levertijden door het chiptekort. Er is dus kennelijk meer marge op de auto's te pakken. De hogere prijzen en langere levertijden wil men dan ook vasthouden.
Lees verder

Skoda's nieuwste sedan betrapt
Skoda is aan het testen geslagen met een splinternieuwe sedan, een compacte vierdeurs die op een goedkopere versie van het MQB A0-platform komt te staan. Wat we hier precies voor ons hebben, is nog niet helemaal helder.
Lees verder

IAA München 2021: 'klinkend succes'
De IAA 2021 in München is volgens organisator VDA een 'klinkend succes' gebleken. Ondanks de nieuwe locatie en minder deelnemende automerken reisden 400.000 mensen af naar de Beijerse hoofdstad München.
Lees verder