donderdag 2 september 2021

Cupra UrbanRebel: brutale vooruitblik op compacte EV

AUTOWEEK
Cupra UrbanRebel: brutale vooruitblik op compacte EV
Maak kennis met de Cupra UrbanRebel Concept, een zwaar bespoilerde elektrische hatchback waarmee Cupra een beroep doet op je inbeeldingsvermogen. Denk het uitbundige spoilerwerk namelijk weg, en je hebt de basisvorm van een compacte EV voor je die vanaf omstreeks 2025 onder de ID3's van deze wereld wordt gepositioneerd.
Lees verder

Weblog: De onoverwinnelijke Sandero - Weblog
Met zulk nieuws gaat mijn fantasie meteen op de loop. Dit schreeuwt om een verklaring. Deels omdat het zwart op wit bevestigt wat je onbewust ook al op straat had vastgesteld; dat je minder nieuwe Golfjes VIII ziet dan voorheen zijn voorgangers in hun eerste productiejaren, terwijl je de ID.3 langzaam ziet doorbreken. Je voelt het einde van het Golf-tijdperk naderen. De grote vraag is waarom het volk middenin het transitietijdperk vrij massaal naar Dacia uitwijkt, een merk dat tot dusver zelfs ...
Lees verder

Ford Fiesta-productie twee weken stilgelegd wegens chiptekort
De fabriek van Ford in Keulen moet vanaf donderdag noodgedwongen weer twee weken de productie stilleggen. Het chiptekort is de grote boosdoener.
Lees verder

Ruimte van belang in het C-segment
Nieuwe parkeerplaatsen hebben een NEN-norm van 2,4m en eigenlijk is een breedte van 2,5 meter gewenst. Dat is natuurlijk niet zomaar, het heeft te maken met het feit dat de gemiddelde auto groter wordt. Zo is de gemiddelde middenklasser tegenwoordig breder dan 2 meter. Het kan de zakelijke rijder namelijk niet groot genoeg. De hatcback […]
Lees verder

Land Rover Defender in speciale James Bond-uitvoering
De vorige Land Rover Defender heeft in menig actiefilm in letterlijke zin een rol gespeeld en ook voor de actuele generatie Defender is een flinke rol weggelegd. De Defender treedt op in de aanstaande James Bond-film No Time To Die. Om dat te vieren komt Land Rover met een speciale editie van de allerdikste Defender die je kunt kopen, de versie met V8.
Lees verder