donderdag 9 september 2021

Dit is de nieuwe Honda Integra

AUTOWEEK
Dit is de nieuwe Honda Integra
Acura en Honda brengen de Integra terug, zo werd eerder dit jaar bekend. AutoWeek kan je de eerste afbeeldingen van die splinternieuwe Honda Integra laten zien, al is de auto wellicht minder spectaculair dan je wellicht had verwacht.
Lees verder

Laadpalen EU: Nederland koploper, grote verschillen
In Nederland vind je relatief de meeste laadpalen voor elektrische auto's in heel de Europese Unie. De laadpalendichtheid ligt vooral in Oost-Europese landen veel lager.
Lees verder

Dodges nieuwste SUV is geen echte Dodge
Dodge schotelt autoland de eerste foto's van een ingepakte nieuwe SUV voor. Dodge's nieuwe SUV lijkt echter helemaal geen echte Dodge te zijn.
Lees verder

Gefacelifte Mazda CX-5 in beeld!
De huidige Mazda CX-5 draait inmiddels al wat jaartjes mee, maar van volledige vervanging lijkt nog geen sprake. In de database van het Chinese Ministerie van Industrie en Transport heeft AutoWeek foto's opgedoken van een opnieuw opgefriste Mazda CX-5.
Lees verder

Mobiliteitsalliantie: 'Blijf investeren in infrastructuur'
We werken meer vanuit dan normaal dan ooit te voren en dat heeft een gunstige uitwerking op de drukte op de weg. De Mobiliteitsalliantie, een samenwerkingsverband van 25 partijen in de mobiliteitssector, benadrukt dat dat niet betekent dat er minder in infrastructuur geïnvesteerd moet worden.
Lees verder