Doorgaan naar hoofdcontent

DS 7 Crossback nu ook als Black Line

AUTOZINE
DS 7 Crossback nu ook als Black Line
De DS 7 Crossback is tijdelijk leverbaar als Black Line. Deze is standaard voorzien van een aantal populaire opties, zoals een met Basalt Black leder bekleed interieur, DS Active LED Vision (led-verlichting met zes verlichtingsmodi), parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, metallic lak en aluminium pedalen. Glanzend zwarte accenten op decarrosserie, zoals de DS Wings en grille, de dakrails, de omlijsting van de ruiten en van de achterlichten, maken deze exclusieve uitvoering compleet.
Lees verder

Mercedes-AMG introduceert GT Hybrid
De eerste performance-hybrid van Mercedes-AMG gaat in serieproductie en is gebaseerd op technologie?n uit de Formule 1. Het concept omvat een kenmerkende lay-out van de aandrijflijn met een elektromotor en accu op de achteras alsmede een in eigen huis ontwikkelde high-performance accu. De Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE combineert prestaties en rijdynamiek met effici?ntie dankzij de speciale aandrijflijn. Het E PERFORMANCE-model brengt zo het DNA van de AMG Driving Performance over naar de ge?lektrificeerde toekomst.
Lees verder

Honda prijst nieuwe HR-V 2021
Honda heeft de prijzen bekend gemaakt van de gloednieuwe HR-V compacte SUV. Deze nieuwste generatie HR-V is verkrijgbaar vanaf 34.360 euro, en is standaard uitgerust met Hondas e:HEV (hybrid electric vehicle) aandrijflijntechnologie met twee motoren, de laatste stap in het streven van het merk om tegen 2022 al zijn reguliere modellen in Europa te elektrificeren.
Lees verder

Kia onthult nieuwe Sportage 2021
Kia heeft de Europese versie van de nieuwe Sportage onthuld. De nieuwste generatie combineert een slank en gespierd design met een modern interieur met een zwevend, gebogen beeldscherm en het allernieuwste op het gebied van connectiviteit. De Europese Sportage staat op een nieuw platform en is volledig afgestemd op de wensen van Europeanen. Door het slimme concept biedt de nieuwe Sportage meer hoofd-, been- en bagageruimte dan zijn voorganger. De hybride-aandrijflijnen zorgen voor een forse verlaging van de uitstoot en een lager brandstofverbruik. De Sportage is nu voor het eerst ook verkrijgbaar als Plug-in Hybrid (PHEV).
Lees verder

Autotest: Hyundai IONIQ 5
Dacht de vormgever van Hyundai dat het 2050 is? Of dacht hij dat er een voertuig voor een science fiction film moest worden ontworpen? Wat de reden ook is: de Hyundai IONIQ 5 is niet alleen modern, maar lijkt naast het bestaande aanbod uit een ander tijdperk te komen. De grote vraag is daarom: is de IONIQ 5 ook zijn tijd vooruit als het gaat om het rijden?
Lees verder