woensdag 8 september 2021

DS warmt op voor komst nieuw elektrisch model

AUTOWEEK
DS warmt op voor komst nieuw elektrisch model
DS introduceert vanaf 2024 alleen nog nieuwe modellen met een elektrische aandrijflijn. AutoWeek kan je exclusief de eerste flarden laten zien van een nieuw elektrisch model van het merk.
Lees verder

Klassieke Volkswagen T2 met hypermodern interieur
Rijden, werken en ontspannen. Volgens Continental zijn dat drie activiteiten die allemaal samenkomen in de auto van de toekomst. Met de Ambienc3 geeft het bedrijf een voorproefje op hoe het het auto-interieur van de "digitale, connected en duurzame" auto van de toekomst voor zich ziet.
Lees verder

Volvo verbetert plug-inhybride aandrijflijn
Volvo voert verbeteringen door aan de plug-inhybride aandrijflijn van de 60- en 90-serie. De elektrische actieradius gaat er daarbij flink op vooruit.
Lees verder

Micro Microlino komt naar Nederland
Micro, een Zwitsers mobiliteitsbedrijf, weet de handen aardig op elkaar te krijgen met de Microlino. Dat is een duidelijk op de BMW (Iso) Isetta geïnspireerd elektrische kleintje. Goed nieuws voor wie enthousiast is: hij komt naar Nederland!
Lees verder

Lotus Emira GT4: 406 pk sterke circuitracer
De nog kakelverse Lotus Emira is door de Engelsen nu al in een racekostuum gehesen. We maken kennis met de Emira GT4, een lichtgewicht raceversie van de laatste Lotus met verbrandingsmotor.
Lees verder