donderdag 9 september 2021

Elektrische MAN eTGE krijgt nieuwe versies

AUTOWEEK
Elektrische MAN eTGE krijgt nieuwe versies
MAN breidt het aanbod van zijn versie van de elektrische Volkswagen e-Crafter gestaag uit. De MAN eTGE is er vanaf nu namelijk ook als pick-up en kipper.
Lees verder

Is dit de beste elektrische auto?
Het Engelse Autovia presenteert met de Autovia EV-21 naar eigen zeggen de perfecte elektrische auto. De EV-21 bestaat niet in levenden lijve en dat zal altijd zo blijven. De ludieke EV is namelijk een digitaal samenraapsel dat volgens Autovia de beste eigenschappen van bestaande elektrische auto's samensmelt tot één model.
Lees verder

'Files blijvend verminderd door thuiswerken'
Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) concludeert dat er ook op de lange termijn minder files zullen zijn dan we gewend waren.
Lees verder

Elektrische Opel Combo e-Cargo op de prijslijst
Opel heeft de elektrische Combo e-Cargo op de prijslijst gezet. De elektrische bedrijfswagen is per direct te bestellen. Opel's elektrische bestelauto heeft een hogere vanafprijs dan zijn twee Franse broertjes.
Lees verder

Nieuwe Ford Ranger in actie
Een compleet nieuwe generatie van de Ford Ranger is in aantocht. Daar geeft Ford nu zelf ook visuele ruchtbaarheid aan, want het toont de (weliswaar nog ingepakte) nieuwe Ranger in actie.
Lees verder