maandag 27 september 2021

Even ertussenuit: deze Airbnb heeft eigen racecircuit

AUTOFANS
Even ertussenuit: deze Airbnb heeft eigen racecircuit
Taal Nederlands Nood aan wat extra vakantie? Dan is dit de ideale bestemming voor de autofanaat. Little Talladega biedt naast een enorm huis ook een eigen racecircuit en—bedwing je enthousiasme—autobedden voor volwassenen!
Lees verder

Vijf auto's met innovatieve ruitenwissers
Taal Nederlands De ruitenwisser is één van die auto-onderdelen waar we—in België toch—bijna dagelijks mee geconfronteerd worden maar amper bij stilstaan. Af en toe is er een buitenbeentje nodig, zoals Tesla met zijn idee voor ruitenlasers, om ons de techniek te laten appreciëren. Hier vind je vijf auto's die de conventionele ruitenwissers ook in vraag durfden stellen.
Lees verder

Ook Volvo doet het voortaan in twee dimensies
Taal Nederlands Het Zweedse Volvo is de volgende constructeur in het rijtje die zijn logo opfrist. De zogenaamde "Iron Mark" is er voortaan in een vereenvoudigde versie en in twee dimensies.
Lees verder

BMW M3 Touring laat zich zien in camouflagepak
Taal Nederlands Op sociale media deelt BMW een plaagstoot uit: de allereerste M3 Touring laat zich al zien, maar is nog stevig verpakt in camouflagemateriaal.
Lees verder

Manhart ER 800 staart Brabus recht in de ogen
Taal Nederlands De Duitse tuner Manhart laat zich weer opmerken. Met de ER 800 heeft het een strijdwapen op basis van de Mercedes-AMG E 63 S in handen waarmee het zonder blikken of blozen de Brabus 800 in het vizier neemt.
Lees verder