donderdag 30 september 2021

Extra potente Aston Martin DBX S gesnapt

AUTOWEEK
Extra potente Aston Martin DBX S gesnapt
Aston Martin heeft zijn SUV behoorlijk wat nieuws in het vat zitten. Niet alleen kom de Aston Martin DBX beschikbaar met een hybride aandrijflijn, de SUV krijgt ook een extra sportieve S-uitvoering.
Lees verder

Lotus Emira blijft onder een ton
De Lotus Emira is een bijzonder model. De nieuwe coupé is de laatste auto van Lotus die nog met verbrandingsmotoren geleverd wordt. Lotus geeft nu meer technische specificaties vrij van z'n model dat de weg naar een geheel elektrische toekomst van Lotus mogelijk gaat maken.
Lees verder

Chinese vastgoedcrisis treft autoproducent Hengchi
De Chinese vastgoedgigant Evergrande beheerst deze dagen de financiële katerns over de hele wereld. Met zijn astronomische schuldenberg dreigt het bedrijf China een crisis in te trekken. Maar naast heel veel vastgoed bouwt Evergrande ook auto's. Bovendien nam het in 2012 de failliete boedel van Saab over, waar NEVS uit ontstond, dat weer een belang verwierf in Koenigsegg.
Lees verder

Pontiac Grand Prix (1990) - In het wild
Op dezelfde wijze als de Volkswagen Groep en Stellantis hun modellen en platforms uitsmeren over diverse merken, deed General Motors dat al decennia eerder. De Amerikaanse fabrikant is heer en meester geweest in het voeren van een voor de Europese consument ondoorgrondelijk modellengamma. Vandaag op de planken van In het Wild: de compleet vergeten Pontiac Grand Prix, maar wel een die op weg is naar betere tijden.
Lees verder

Ford F-150 Raptor stuk heftiger dankzij Hennessey
De nieuwe Ford F-150 Raptor is bepaald niet voor de poes, maar volgens Hennessey Performance nog altijd veel te mild. Daar brengt het nu verandering in. Het resultaat: de Velociraptor 600.
Lees verder