maandag 13 september 2021

Ferrari F8 Spider met Novitec-opsmuk

AUTOWEEK
Ferrari F8 Spider met Novitec-opsmuk
Nu al uitgekeken op het design van je Ferrari F8 Spider, of simpelweg behoefte aan nog meer autospottertjes die je auto willen fotograferen? Breng je opengeknipte F8 Tributo dan eens langs bij tuner Novitec.
Lees verder

Techbedrijf Oppo zet automotive-tak op
Het Chinese techbedrijf Oppo is bezig met het opzetten van een automotive-tak. Dat blijkt uit documenten die Carnewschina op heeft gedoken.
Lees verder

Weblog: Activisten hadden geen idee wat voor beurs ze dwarsboomden - Weblog
Begin vorige week was ik bij de IAA in München. Wat een genot dat er eindelijk weer ruimte is voor zo'n evenement na anderhalf jaar merkbare afstand tussen de autofabrikanten en het grote publiek. Eindelijk kon men weer met de neus bovenop de nieuwste auto's staan. Toch was het een andere beurs dan anders. In de eerste plaats omdat het eigenlijk veel te kort door de bocht is om het als een autobeurs te omschrijven. Het heette niet voor niets 'IAA Mobility'. Dit ging over veel meer dan auto's.
Lees verder

Opel Omega (1992) - In het Wild
Nou was de Opel Omega van zichzelf al een vrij statige verschijning, maar dat gold zeker voor de topversies. Vaak zie je die niet meer, maar deze is er nog!
Lees verder

Skoda Superb 20 jaar: jarige met onzekere toekomst
Skoda presenteerde alweer 20 jaar geleden bij de IAA in Frankfurt een nieuw model met een oude naam: de Superb. De naam leek wat pretentieus, maar het model legde Skoda bepaald geen windeieren. Toch is het een feestje met een lichtgrijs randje.
Lees verder