maandag 20 september 2021

Ford Mustang Mach-E heeft meer politieambitie

AUTOWEEK
Ford Mustang Mach-E heeft meer politieambitie
De Amerikaanse president Joe Biden wil de gehele vloot van de Amerikaanse overheid op termijn uit EV's laten bestaan. Ford zet in de Verenigde Staten met een Mustang Mach-E de eerste stappen richting een elektrisch aangedreven politieauto.
Lees verder

Honda komt met nieuwe SUV
Honda geeft een schimmige plaat vrij van een splinternieuwe SUV. Zeer waarschijnlijk betreft het de productieversie van de eerder dit jaar concept-car N7X.
Lees verder

Autosalon van Brussel gaat ondanks tegenvallers door
Het Autosalon van Brussel van 2022 gaat toch gewoon door. Het was nog even onzeker vanwege het ontbreken van enkele grote partijen. Organisator Febiac verklaart dat de beurs een bredere focus krijgt dan voorheen.
Lees verder

Kolossale Ford Expedition krijgt ST-versie
Wie na de lancering van een achterwielaangedreven ST-versie van de Explorer dacht dat de ST-gekte Ford naar het hoofd gestegen was, die kunnen we gelukkig gelijk geven. Ook de nóg groter SUV-broer van de Ford Explorer lijkt namelijk de ST-behandeling te ondergaan. Op deze foto's zien we die Expedition ST voor het eerst.
Lees verder

Hyundai Staria Load is flamboyante bestelbus
Hyundai heeft met de Staria een wel heel eigenwijs vormgegeven personenbus op de internationale menukaart staan. Die extravagante ruimtereus komt niet naar Nederland, een gemis dat alleen maar groter wordt bij het zien van deze Staria Load.
Lees verder