vrijdag 10 september 2021

Ford Mustang Mach-E zet nieuwe records op naam

AUTOWEEK
Ford Mustang Mach-E zet nieuwe records op naam
De marketingmachine van Ford heeft een nieuwe manier gevonden om de Mustang Mach-E onder de aandacht te brengen. De elektrische Mustang Mach-E zet twee nieuwe Guinness World Records op naam, records die even vergezocht als 'leuk om te weten' zijn.
Lees verder

ZF heeft modulair platform voor elektrische auto's
Het Duitse technologiebedrijf ZF, vooral bekend van zijn transmissies, komt met een geheel modulair elektrisch platform dat het aan autofabrikanten aanbiedt.
Lees verder

Tesla Model S Plaid is snelste elektrische auto op de Nürburgring
Tesla-topman Elon Musk wrijft in zijn handjes. De Tesla Model S Plaid is namelijk de snelste elektrische productieauto op de Nürburgring-Nordschleife. De heftigste versie van de Model S stoot de Porsche Taycan daarmee van de troont.
Lees verder

Ford Focus Sedan krijgt ook 'normale' facelift
De Ford Focus gaat spoedig onder het mes en dat betekent dat we in Europa binnenkort kennismaken met de gefacelifte Focus Hatchback en Focus Wagon. Ook de Focus Sedan wordt bijgewerkt. Dat is een bijzonder verhaal.
Lees verder

Luc Donckerwolke ook hoog in de boom bij Genesis
De Belgische topontwerper is sinds 2020 weer terug in de hogere lagen van het Hyundai-management. De creatieve geest krijgt er flink wat taken bij, Donckerwolke zit vanaf nu namelijk ook hoog in de boom bij Hyundai's luxemerk Genesis.
Lees verder