vrijdag 10 september 2021

Ford stopt autoproductie in India

AUTOWEEK
Ford stopt autoproductie in India
Ford trekt de stekker uit zijn auto- en motorenproductie in India. Ford heeft de laatste tien jaar in India enorme verliezen geleden en het merk denkt er niet over om nog langer rode financiële cijfers in het land te noteren.
Lees verder

Subaru Outback 3.6 R - Op de Rollenbank
Subaru maakt bijzondere auto's, maar de bijzonderste zie je in Nederland echter niet of nauwelijks. Door ons belastingstelsel worden die namelijk uit de markt geprijsd. Neem de Subaru Outback 3.6R: die was zomaar eventjes € 25.500 duurder dan zijn viercilinderbroeder. We kunnen ons dan ook niet herinneren er ooit eentje te zijn tegengekomen. Tot vandaag dus.
Lees verder

Chevrolet Silverado vernieuwd
Een van de populairste auto's in de Verenigde Staten is vernieuwd. We hebben het niet over de Toyota RAV4 of Honda CR-V, maar over een bakbeest van Chevrolet. De Silverado, welteverstaan.
Lees verder

Lada Niva klaar voor Dakar
In januari volgend jaar wordt de 44ste editie van de Dakar Rally weer in Saoudi-Arabië gereden. Lada-liefhebbers kunnen zich verheugen op een over zandduinen springende Niva!
Lees verder

Volkswagens eerste elektrische sedan betrapt
Het elektrische aanbod van Volkswagen bestaat vooralsnog alleen uit een hatchback en een SUV, respectievelijk de ID3 en ID4. Natuurlijk komt Volkswagen nog met de met retrodesign doorspekte ID Buzz, maar in het Passat-segment komt Volkswagen met een EV. Op deze set spionagefoto's is het elektrische Passat-alternatief voor het eerst uitgebreid te zien.
Lees verder