vrijdag 17 september 2021

Genesis GV60 herkent zijn eigenaar

AUTOWEEK
Genesis GV60 herkent zijn eigenaar
De volledig elektrische Genesis GV60 'herkent' op diverse manieren zijn eigenaar. Daarmee wordt het instappen en de auto instellen naar persoonlijke wensen als het goed is nog wat eenvoudiger.
Lees verder

Ford Mustang California Special doet mysterieus
De huidige generatie van de Ford Mustang heeft logischerwijs niet heel lang meer te gaan. Toch is de zogenoemde California Special-versie van de Mustang Convertible gespot met hier en daar wat camouflagemateriaal. Wat is Ford van plan?
Lees verder

Fiat 127 - Facelift Friday
De Fiat 127 verscheen in 1971 als opvolger van de Fiat 850. Ten opzichte van de voorwielaangedreven 127 een ware revolutie, zeker in hatchbackvorm. Vandaag concentreren we ons echter op de evolutie, die zich in 1977 en 1982 aandiende.
Lees verder

Fiat 500 iets completer als Connect
Fiat voegt een nieuwe uitvoering van de 500 toe aan de bestellijst. De Fiat 500 Connect is op tal van fronten net even wat completer dan de instapversie.
Lees verder

Mistlampen: wanneer mag je ze gebruiken?
De herfst staat voor de deur: de dagen worden korter, het weer wordt - hoewel de zomer niet al te best was - guurder en de kans op mist neemt toe. Dat laatste betekent dat je mogelijk de mistlampen weer moet activeren, maar hoe zat het ook alweer met de regels rondom het gebruik van deze verlichting?
Lees verder