woensdag 22 september 2021

Honda BR-V: nieuwste compacte SUV

AUTOWEEK
Honda BR-V: nieuwste compacte SUV
Terwijl demissionair minister van Financiën zijn koffertje met voor Nederland belangrijke documenten Wopke Hoekstra naar de koning bracht, trok Honda in Indonesië het doek van een noviteit die voor Nederland geen enkele relevantie heeft. We hebben het dan natuurlijk over de splinternieuwe BR-V.
Lees verder

Bovag: 'Kabinet trapt op rem elektrische auto'
Bovag uit zich kritisch op de autobelastingplannen van het demissionaire kabinet. Volgens de branchevereniging remmen onder meer de veranderde regels omtrent bijtelling de opmars van elektrisch rijden.
Lees verder

Porsche 911 Carrera GTS - Rij-impressie
Natuurlijk is de komst van de Porsche 911 Carrera GTS zo onvermijdelijk als een greatest hits album van een succesvolle popartiest. Een beetje van de Carrera S, een beetje van de Turbo en voilà: de GTS is geboren. Maar lekker dat het klinkt.
Lees verder

Nieuwe motoren voor BMW 4-serie Cabrio
BMW voert een reeks aanpassingen door op zijn modellen, waaronder op de 4-serie Cabrio. De opengewerkte 4-serie komt binnenkort beschikbaar in twee nieuwe M Performance-smaken.
Lees verder

Rai Vereniging: 'Plannen verstoren elektrificatie zakelijke markt'
Rai Vereniging vindt twee kanten zitten aan de plannen die bij Prinsjesdag door het demissionaire kabinet gepresenteerd zijn.
Lees verder