donderdag 30 september 2021

Hyundai i10 - Occasion aankoopadvies

AUTOWEEK
Hyundai i10 - Occasion aankoopadvies
De Hyundai i10 is een betrouwbare occasion die je met een klein budget kunt rijden. We gaan in op de problemen die je kunt tegenkomen bij een i10 en geven tips over welke uitvoering je hebben moet het welke Hyundai i10 je beter kunt laten staan.
Lees verder

Nieuwe Jeep Grand Cherokee: op hoger niveau
Jeep introduceert de compleet nieuwe Grand Cherokee. Voor het eerst in de bijna dertigjarige Grand Cherokee-geschiedenis komt de SUV beschikbaar als plug-in hybride. Die Jeep Grand Cherokee 4xe is voor Nederland natuurlijk extra interessant.
Lees verder

Voormalig FCA-kopstuk sjoemeldiesels gearresteerd
In Italiƫ is Sergio Pasini gearresteerd. Die naam zegt je waarschijnlijk niets, maar Pasini was mede verantwoordelijk voor dieselmotoren van Fiat Chrysler Automobiles waarbij onrechtmatigheden zijn aangetroffen.
Lees verder

Terug naar brandstof in het topsegment?
Nog niet zo lang geleden werd de top 10 van populairste auto's gedomineerd door elektrische modellen met 4% en 8% bijtelling. In het topsegment zien we nu dat de EV niet langer dominant is. Komt dat door het beperktere bijtellingsvoordeel? Met een bijtelling van 12% tot een bedrag van € 40.000 zien we dat het […]
Lees verder

Honda Integra: terug na dik 15 jaar
Honda heeft het doek getrokken van de eerste nieuwe Integra in ruim 15 jaar. Helaas is de nieuwe Integra minder nieuw en vooral minder eigen dan je zou denken.
Lees verder