woensdag 1 september 2021

Jaguar Mk2 - In het Wild

AUTOWEEK
Jaguar Mk2 - In het Wild
Er zijn auto's die hun plaats in de rubriek 'In het Wild' verdienen omdat het simpelweg prachtig bewaarde erfstukken van lang vervlogen tijden zijn. Deze Jaguar Mk2 is een auto in die categorie.
Lees verder

Elektrische Subaru Solterra in beeld
Subaru heeft foto's vrijgegeven van zijn eerste elektrische auto, een SUV die luistert naar de naam Solterra. De elektrische Solterra komt medio volgend jaar op de Europese markt.
Lees verder

Automaat steeds populairder: gaat de handbak eruit?
De automaat is in de meerderheid bij nieuw verkochte auto's in Nederland. Zijn de dagen van de handgeschakelde versnellingsbak nu echt geteld?
Lees verder

Test: BMW 420i Cabriolet vs. Mercedes-Benz E 200 Cabriolet
In het premiumsegment is de cabriolet een blijvertje. Dat resulteerde in een nieuwe BMW 4-serie Cabrio, die in tegenstelling tot zijn voorganger een stoffen kap heeft. Daarmee wint hij aan uitstraling, maar is het genoeg om de Mercedes E-klasse Cabriolet aan te kunnen?
Lees verder

Mercedes-AMG GT 4-Door 63 S E Performance: 843 pk sterke plug-in
De Mercedes-AMG GT 4-Door is de eerste AMG-Benz die een plug-in hybride aandrijflijn krijgt. De heren en dames in Affalterbach maken daar geen zuinige spaarpot van. Nee, de Mercedes-AMG GT 63 S E Performance knalt AMG met 843 pk een nieuw tijdperk in.
Lees verder