donderdag 2 september 2021

Lancia Musa 1.4 16V - Op de Rollenbank

AUTOWEEK
Lancia Musa 1.4 16V - Op de Rollenbank
Wie herinnert zich niet de tamelijk sensationele Lancia Thema 8.32 met zijn V8 van Ferrari? Het opschrift 4.16 op de kunststof motorafdekplaat van deze exclusieve en vrij unieke Musa getuigt in dat kader van historisch besef.
Lees verder

Opel Astra - Eerste Kennismaking
De nieuwe Opel Astra is in vele opzichten een grote ommekeer in de geschiedenis van het warme broodje van Opel. We houden hem tegen het licht, spreken met zijn ontwerper en nemen een duik in de geschiedenis van de Astra, Kadett en Laubfrosch.
Lees verder

Genesis vanaf 2025 helemaal elektrisch
Genesis doet een belangrijke aankondiging. Het merk zegt vanaf 2025 alleen nog niet modellen met een elektrische aandrijflijn te introduceren. Daarbij mikt het luxemerk van Hyundai naast op reguliere EV's ook op auto's met een brandstofcel aan boord.
Lees verder

Komst nieuwe Tesla Roadster uitgesteld
Wie met smart op de nieuwe Tesla Roadster zit te wachten, wordt door Tesla-topman Elon Musk teleurgesteld. De in 2017 in concept-vorm getoond tweede generatie Tesla Roadster komt namelijk niet in 2022, maar in 2023 op de markt.
Lees verder

Xiaomi EV: smartphonemaker gaat elektrische auto's maken
Xiaomi, een Chinees bedrijf dat nu nog vooral bekendstaat om zijn smartphones, heeft het startschot gegeven voor een dochterbedrijf dat elektrische auto's gaat ontwikkelen: Xiaomi EV.
Lees verder