maandag 20 september 2021

Lucid Air is EV met grootste rijbereik

AUTOFANS
Lucid Air is EV met grootste rijbereik
Taal Nederlands Lucid Motors is nog niet volledig uit de startblokken geschoten en het heeft al een record op zijn naam. De Air, Lucids elektrische luxesedan, heeft volgens de Amerikaanse meetmethode de grootste actieradius van alle EV's op de markt.
Lees verder

Eindelijk bevestigd: Autosalon 2022 gaat door!
Taal Nederlands Het gonst al dagenlang van de geruchten rond het aankomende Autosalon. Dat zou mogelijks afgelast worden door het afhaken van grote spelers zoals de VW-Groep en Stellantis. Organisator Febiac geeft nu eindelijk groen licht!
Lees verder

Polestar toont stiekem productiemodel Precept (2021)
Taal Nederlands Deze week publiceerde Polestar een doodnormaal persbericht over de uitbreiding van zijn R&D-afdeling. Best interessant, maar de foto die ze selecteerden om bovenaan hun persbericht te prijken toont iets nog veel interessanters!
Lees verder

Koen Sonck, de Belg die Polestar fabrieken bouwt in China – RoadTrip #46
Taal Nederlands In deze aflevering krijgen Yves en Wim virtueel bezoek uit China. Onze landgenoot Koen Sonck begon zijn carrière begin jaren 90 bij Volvo Gent, maar belandde na internationale Volvo-omzwervingen in China.
Lees verder

Euhm... Kia heeft robotwaakhonden rondlopen in fabriek
Taal Nederlands Kia heeft in haar Zuid-Koreaanse fabriek robothonden rondlopen die waken over de veiligheid op de site. Vraag ons niet waarom... maar een robothond uitgerust met AI, camera's, hittedetectie en lasers vinden we net wat enger dan een normale hond.
Lees verder