vrijdag 24 september 2021

Maserati Grecale komt eraan: dit weten we al

AUTOFANS
Maserati Grecale komt eraan: dit weten we al
Taal Nederlands Binnenkort trekt Maserati het doek van zijn Grecale, een kleiner broertje voor de Levante. Wij leggen de harde feiten en stiekeme roddels samen in aanloop naar zijn onthulling op 16 november.
Lees verder

Volvo's elektrische auto's worden ledervrij
Taal Nederlands De Volvo C40 Recharge wordt de eerste Volvo sinds lange tijd die niet met een lederen interieur te bestellen valt. Die lijn trekt de constructeur nadien door voor al zijn elektrische modellen, en ter vervanging werkt Volvo aan duurzame alternatieven met een gelijkaardige premium-uitstraling.
Lees verder

Mercedes-AMG ziet nog toekomst in V8-motor
Taal Nederlands Liefhebbers van het grotere motorenwerk kijken met lede ogen toe hoe de V8 langzaamaan naar de geschiedenisboeken verdwijnt. Niet als het aan AMG-baas Philipp Schiemer ligt, want die geeft nu aan dat er in Affalterbach nog voldoende toekomstplannen voor de achtcilinder op tafel liggen.
Lees verder

Officieel: Caterham Seven 170 is klein speelgoed voor grote mensen
Taal Nederlands Een Caterham was altijd al vederlicht maar de Britten zetten hun Seven nu nog eens op diƫet. De iconische sportwagen krijgt namelijk een 170-versie onderin het gamma met een piepklein driecilindertje en extra smalle bandjes.
Lees verder

Daimler en Stellantis gaan samen accu's ontwikkelen
Taal Nederlands Stellantis, moederbedrijf van onder andere Peugeot, Opel en Fiat, kondigde eerder dit jaar al aan dat het samen met Total Energies batterijen voor elektrische wagens zal ontwikkelen. Ook Daimler, thuisbasis van Mercedes-Benz, voegt zich nu bij die samenwerking.
Lees verder