woensdag 29 september 2021

Mazda maakt prijzen CX-5 2022 bekend

AUTOZINE
Mazda maakt prijzen CX-5 2022 bekend
Mazda heeft alle prijzen van de vernieuwde CX-5 bekendgemaakt. De grootste vernieuwing aan de CX-5 is dat alle uitvoeringen worden voorzien van een vernieuwd design. Een nieuwe voor- en achterbumper, nieuwe grille en nieuw velgdesign. Ook de verlichting wordt visueel aangepast, met onder andere vernieuwde dagrijverlichting. De achterlichten zijn prominenter aanwezig en sluiten beter aan bij het KODO-design van de nieuwe producten. De CX-5 modeljaar 2022 zal naar verwachting eind 2021 in de showroom staan.
Lees verder

UVO Connect heet voortaan Kia Connect
Per direct heeft het connectiviteitssysteem van Kia een nieuwe naam: Kia Connect. Het aanbod van connected diensten en functies, die voorheen onder de noemer UVO Connect werden aangeboden, maakt het rijden volgens Kia gemakkelijk en intu?tief. Een recent voorbeeld is het nieuwe Online Navigation, de service die gebruik maakt van historische ?n actuele verkeersdata uit de cloud om drukte in het verkeer nauwkeuriger te voorspellen.
Lees verder

Vernieuwde VW Polo 2021 nu bij de dealer
De vernieuwde Volkswagen Polo staat met ingang van vandaag bij de Nederlandse dealers. Met een prijs vanaf 19.990 euro is hij aanzienlijk lager geprijsddan zijn voorganger. Daarbij maakt Volkswagens compacte hatchback nieuwe comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals IQ.LIGHT LED Matrix-koplampen, Digital Cockpit en IQ.DRIVE Travel Assist nu bereikbaar.
Lees verder

Urban Collectif presenteert zich
Om het mobiliteitsprobleem het hoofd te bieden hebben Citroen, Accor en JCDecaux de handen ineengeslagen en zijn een creatief partnerschap aangegaan onder de noemer The Urban Collectif. Doordat het platform is gescheiden van de mobiliteitsdiensten, biedt dit concept de gelegenheid om maximaal gebruik te maken van autonome technologie en daarbij het dienstenaanbod uit te breiden. Het platform, genaamd Citroen Skate kan zogenaamde Pods naar behoefte verplaatsen.
Lees verder

Autotest: Porsche Taycan
Bij de ontwerpers van Porsche stroomt benzine door de aderen. En dat geldt ook voor de klanten. Zij willen een optimaal gevoel met puur mechaniek om volop te kunnen genieten van een auto. Maar of ze nu willen of niet: ook Porsche moet over op elektrisch rijden. Weet de eerste volledig elektrische auto van Porsche, de Taycan, ook de meest verstokte "petrol head" te overtuigen?
Lees verder