zondag 5 september 2021

Mercedes-Benz C300e - Eerste rijtest

AUTOWEEK
Mercedes-Benz C300e - Eerste rijtest
Dus jij dacht dat een plug-in hybride met een actieradius van 50 kilometer wel voldoende zou moeten zijn? Nou, daar denken ze bij Mercedes dus heel anders over, getuige de nieuwe C300e. Dik 100 kilometer in de praktijk. Je vraagt je bijna af waarom die verbrandingsmotor er nog in zit.
Lees verder

Barrelbrigade 2021 - De finale
De Chrysler PT Cruiser is altijd met de nek aangekeken. Behalve een kleine club liefhebbers maalde niemand om het model. Lars Krijgsman is één van die weinige liefhebbers van het eerste uur. Hij bezorgt de PT Cruiser, tien jaar nadat de productie eindigde, zijn welverdiende rehabilitatie. "Eindelijk wint hij een test", zegt Lars als hij de Gouden Drijfstang in ontvangst neemt.
Lees verder

Mercedes-Benz Concept EQG: vooruitblik elektrische G-klasse
Tot enkele jaren geleden was een G-klasse in behoorlijk archaïsch typetje dat het woord elektrificatie nooit had kunnen omarmen. Met de huidige G-klasse liggen er andere kaarten op tafel. Er komt namelijk een volledig elektrische G-klasse aan en aan de vooravond van de IAA van München geeft Mercedes-Benz met deze Concept EQG een behoorlijk concrete vooruitblik op die elektrisch geladen G-klasse.
Lees verder

Mercedes-Maybach EQS: dubbele vooruitblik
Bergen Mercedes-nieuws uit München. Ditmaal is het de Maybach-afdeling van Mercedes-Benz dat met iets groots uitpakt. In letterlijke zin. We heten welkom: de Mercedes-Maybach EQS, een auto die ondanks z'n Maybach-glimmers relevanter is dan je denkt.
Lees verder

Mercedes-AMG EQS 53 4Matic: eerste elektrische AMG
Met deze fonkelnieuwe Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ hebben de heren en dames in Affalterbach hun allereerste volledig elektrische AMG-model ooit ontketend. De EQS 53 4Matic is de sportiefste versie van de EQS, het absolute neusje van de zalm dat Mercedes-Benz op elektrovlak te bieden heeft.
Lees verder