maandag 6 september 2021

Mercedes-Benz Concept EQG: ook G-Klasse krijgt stekker

AUTOFANS
Mercedes-Benz Concept EQG: ook G-Klasse krijgt stekker
Taal Nederlands Op het IAA in München heeft Mercedes-Benz de Concept EQG voorgesteld, een zuiver elektrische terreinwagen die zijn verwantschap met de G-Klasse niet onder stoelen of banken steekt. En denk maar niet dat dit een gek hersenspinsel van de designafdeling is, want Mercedes belooft binnenkort een productieversie!
Lees verder

Officieel: Renault Megane E-Tech Electric mengt zich in de EV-strijd (2021)
Taal Nederlands Renault Twizzy en Zoe maken vandaag kennis met een grote broer. Die Mégane E-Tech Electric is een elektrische crossover geworden met vermogens tot 218 pk, een accu van maximaal 60 kWh en een theoretische range van 470 km. De Volkswagen ID.3 heeft een nieuwe rivaal om rekening mee te houden.
Lees verder

Zo ziet duurzame BMW van de toekomst er uit: BMW i Vision Circular (2021)
Taal Nederlands Hoe zou een auto er uit zien als hij voor 100% gemaakt is van gerecycleerde of recycleerbare materialen? BMW ging met die vraag aan de slag en kwam met deze i Vision Circular op de proppen. Willen of niet, de toekomst wordt op z'n minst... speciaal.
Lees verder

Officieel: Mercedes EQE wordt kleine(re) broertje EQS (2022)
Taal Nederlands Mercedes-Benz heeft zijn EQE aan de wereld voorgesteld, een volledig elektrische sedan ter grootte van de E-Klasse. Dat die er herkenbaar uitziet is geen verrassing, maar het is niet de E-Klasse waar de EQE zo sterk op lijkt…
Lees verder

VW ID. Life Concept: Polo van de toekomst (2021)
Taal Nederlands In 2025 zal Volkswagen een betaalbare elektrische auto onder de ID.3 lanceren. Van die "ID.2" krijgen we nu een eerste glimp in de vorm van de ID. Life Concept. Het Duitse automerk mikt op een range van 400 kilometer, een prijs van 20.000 euro en uitvoerig gebruik van recycleerbare materialen.
Lees verder