maandag 6 september 2021

Mercedes-Benz EQE: elektrisch alternatief E-klasse

AUTOWEEK
Mercedes-Benz EQE: elektrisch alternatief E-klasse
De absolute grootste klapper van het nieuws dat Mercedes-Benz in München presenteert, is deze volledig elektrische EQE. Waar je de EQS moet zien als het elektrische equivalent van de S-klasse, is deze splinternieuwe EQE dat voor de E-klasse. De EQE komt medio volgend jaar op de markt.
Lees verder

Smart Concept #1: klaar voor nieuw tijdperk
Smart blikt met deze Concept #1 vooruit op een deels met Chinees geld mogelijk gemaakte elektro-toekomst. De Concept #1 is een vooruitblik op een compacte elektrische SUV waarmee Smart een nieuw tijdperk induikt.
Lees verder

Autonome Volkswagen ID Buzz: dit jaar de weg op
Volkswagen heeft tijdens zijn New Auto Night - een evenement voorafgaand aan de IAA van München - de reeds aangekondigde autonome prototypes van de ID Buzz gepresenteerd. Dit jaar gaat de autonome elektrische bus de weg op, in 2025 worden de zelfrijdende Volkswagens ook daadwerkelijk commercieel ingezet.
Lees verder

Nissan komt met nieuwe elektrische bedrijfswagen
Te midden van al het grote IAA nieuws uit München is er ook ruimte voor minder heftig maar toch interessant nieuws. Nissan trekt op 9 september namelijk het doek van een nieuwe elektrische bedrijfswagen.
Lees verder

Elektrische Mercedes-Benz EQB voor Europa
Mercedes-Benz heeft de stortkokers waarmee het autoland overlaadt met groot nieuws nog niet dichtgedraaid. Zo weten we nu meer over de volledig elektrische EQB die het dit jaar op de Europese markt brengt. Die elektrische cross-over wordt namelijk in ieder geval leverbaar met twee elektrische aandrijflijnen.
Lees verder