woensdag 22 september 2021

Mercedes-Benz GLE is snelste SUV ter wereld

AUTOWEEK
Mercedes-Benz GLE is snelste SUV ter wereld
Brabus maakt van de Mercedes-AMG GLE 63 Coupé de snelste straatlegale SUV ter wereld. De van nature al bepaald niet kinderachtige AMG 63-versie is als 900 Rocket Edition even overdreven als bloedsnel.
Lees verder

Jewel E: elektrische dubbeldekker
Geen zorgen, AutoWeek is niet veranderd in Busweek. Toch schenken we graag aandacht aan de Jewel E, een volledig elektrische dubbeldekker die perfect in het Londense straatbeeld lijkt te passen.
Lees verder

Moke is helemaal terug
Vorig jaar werd de Mini Moke door Moke International nieuw leven ingeblazen. Het jolige Engelse equivalent van auto's als de Citroën Mehari en Renault Rodeo zou in een kleine oplage weer beschikbaar komen, maar Moke International meldt nu dat het zijn auto's op grotere schaal gaat bouwen.
Lees verder

Populairste Acura vernieuwd
Honda's luxemerk Acura kennen we Europa niet, maar het merk wordt met het jaar interessanter. Vandaag werpen we een blik op de vernieuwde versie van Acura's kleinste SUV, de RDX.
Lees verder

Faraday Future's bedrijfswagen in beeld
Faraday Future zou het helemaal worden. De start-up die Tesla wel even de wind van voren zou geven, heeft financieel de eindjes echter nauwelijks samen kunnen knopen en de met veel bombarie aangekondigde FF 91 is nog altijd niet te koop. AutoWeek kan je exclusieve platen laten zien van wat een splinternieuwe model van Faraday Future lijkt te worden. Komt die dan wel?
Lees verder