zondag 12 september 2021

Mercedes-Benz toont EQG Concept

AUTOZINE
Mercedes-Benz toont EQG Concept
Met de Concept EQG presenteert Mercedes-Benz de bijna-productiestudie van een volledig elektrische modelvariant van zijn iconische terreinwagen. Visueel combineert de concept car de onmiskenbaar onderscheidende look van de G-Klasse met de contrastrijke details en designelementen die typisch zijn voor de volledig elektrische modellen van Mercedes. De 4x4-kwaliteiten van de G gaan niet alleen hun weg vinden naar het tijdperk van elektromobiliteit, maar zullen op sommige gebieden zelfs worden uitgebreid. De Concept EQG biedt daarmee een veelbelovende vooruitblik van waartoe een Mercedes-Benz G-Klasse met accu-elektrische aandrijving
Lees verder

Renault onthult Megane E-Tech
Renault onthult de Megane E-Tech. De nieuwe Megane E-Tech electric is het eerste elektrische model van generatie 2.0 van Renault en luidt een nieuw hoofdstuk in van de elektrische revolutie die zon tien jaar geleden begon. De auto symboliseert het begin van het productoffensief van Renault in het segment van de compacte middenklasse (C-segment).
Lees verder

Sterkere batterij voor Volvo 90 en 60 se
Volvo introduceert een nieuwe, verbeterde Recharge plug-in hybride aandrijflijn voor de modellen uit de 90- en 60-serie, waardoor de elektrische actieradius aanzienlijk wordt vergroot en tegelijkertijd de CO2-uitstoot wordt verlaagd. Bovendien worden de prestaties en rijeigenschappen verbeterd.
Lees verder

Mazda MX-30 nu ook als Advantage
Mazda heeft het aanbod van de MX-30 uitgebreid met een speciale uitvoering: de MX-30 Advantage. De uitvoering is gelimiteerd en leverbaar op basis van de beschikbare voorraad. De Advantage is een aanvulling op de rest van het gamma, zoals dat in Nederland beschikbaar is. De MX-30 Advantage is leverbaar vanaf 34.640 euro, inclusief kosten rijklaar maken en exclusief metallic lak. De auto is dit jaar nog verkrijgbaar met een bijtelling van 12%.
Lees verder

1e generatie Skoda SUPERB wordt 20
Precies twintig jaar geleden lanceerde Skoda met de SUPERB zijn nieuwe vlaggenschip. Met een lengte van 4,80 meter was de sedan een bovengemiddeld ruime auto, met krachtige doch relatief zuinige motoren en tal van voorzieningen die de veiligheid en het comfort naar een hoger plan tilden. Deze eerste generatie markeerde de terugkeer van de SUPERB-modelnaam en legde uiteindelijk de basis voor de huidige, derde-generatie SUPERB, die als HATCHBACK en COMBI en desgewenst als SUPERB iV met een plug-in hybride-aandrijflijn leverbaar is.
Lees verder