dinsdag 7 september 2021

Nieuwe Honda Civic Hatchback nu al dik aangekleed

AUTOWEEK
Nieuwe Honda Civic Hatchback nu al dik aangekleed
Honda brengt volgend jaar de volledig nieuwe elfde generatie Civic in Nederland op de markt. Ruim voordat de eerste exemplaren van de Civic Hatchback Europees asfalt onder hun wielen krijgen, heeft Honda's huistuner Mugen zich al op de auto gestort.
Lees verder

Webasto toont hightech studiemodel op IAA
Webasto staat bekend als toeleverancier van diverse auto-onderdelen, waaronder panoramadaken. Het bedrijf neemt een eigen behoorlijk opvallende conceptauto mee naar de IAA Mobility. In deze rijdende lounge zijn technologieën verwerkt die Webasto in de toekomst naar de markt wil brengen.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 36
AutoWeek 36 ligt vanaf morgen in de winkels of komt deze week door je brievenbus. Deze week hebben we naast de drukte rondom de IAA in München weer ons best gedaan om er een mooi nummer van te maken. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Klimaatactivisten protesteren bij opening IAA Mobility
De opening van de IAA Mobility in München kon vandaag rekenen op een tegengeluid. Demonstranten van Greenpeace protesteerden met spandoeken en blokkades tegen de auto-industrie, die volgens hen een negatieve impact heeft op het klimaat. Later deze week zijn grotere protesten aangekondigd.
Lees verder

Cupra volledig elektrisch in 2030
Cupra zet een stap richting de toekomst. Het merk heeft de ambitie om in 2030 volledig elektrisch te worden. Tot 2025 verschijnen er voor zover bekend drie elektrische modellen, waarvan twee nog onthuld moeten worden.
Lees verder