woensdag 1 september 2021

Nieuwe Kia Sportage: direct als plug-in hybride

AUTOWEEK
Nieuwe Kia Sportage: direct als plug-in hybride
Aan de vooravond van de IAA van München heeft Kia de voor de Europese markt bestemde versie van de nieuwe Sportage onthuld. De nieuwe Kia Sportage komt nog voor het eind van het jaar op de Nederlandse markt en is dan niet alleen als mild-hybride en als reguliere hybride, maar ook als plug-in hybride leverbaar.
Lees verder

DS 7 Crossback als sinistere Black Line
DS zet een nieuwe uitvoering op de leveringslijst van de 7 Crossback. De met glimmertjes overladen SUV is er tijdelijk ook als Black Line. De nieuwe uitvoering is slechts één jaar beschikbaar.
Lees verder

Brussel ziet eerste positieve effecten van 30 km/h-limiet
In een groot deel van Brussel is vanaf dit jaar 30 km/h de nieuwe maximumsnelheid. Uit een eerste evaluatie van de lokale autoriteiten blijkt dat dit goed nageleefd wordt en dat het bovendien al ongevallen en gewonden lijkt te schelen.
Lees verder

Hyundai Casper is piepkleine nieuwe cross-over
Hyundai toont de wereld z'n nieuwste creatie: de Casper. Het piepkleine cross-overtje is er bijna klaar voor om de harten van mensen aan de andere kant van de wereld te veroveren.
Lees verder

Ook in augustus minder auto's verkocht
Voor de tweede maand op rij is er een afname in het aantal nieuw geregistreerde personenauto's. In augustus zijn 21.877 nieuwe personenauto's op kenteken gezet. Dat zijn er zo'n 17 procent minder dan in diezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die Bovag, RAI Vereniging en RDC vandaag vrijgeven.
Lees verder