dinsdag 21 september 2021

Nieuwe Range Rover SVR stiert over de 'Ring

AUTOWEEK
Nieuwe Range Rover SVR stiert over de 'Ring
In het Engelse Solihul werken de techneuten van Jaguar Land Rover al behoorlijk lang aan compleet nieuwe Range Rovers. Er komt niet alleen een nieuwe fullsize Range Rover, maar ook weer een dynamischer ingestelde Sport-variant. Dat je de Engelsen niet hoeft uit te leggen hoe je van een relatief lomp gevaarte een SUV maakt waarmee je met gerieflijk gierende banden de hoek om kunt stieren, bewijst deze nieuwste set spionagefoto's van de nieuwe Range Rover Sport SVR.
Lees verder

Lorinser mist open Mercedes-Benz G-klasse
De huidige G-klasse mag dan in elk opzicht als twee druppels water op z'n in de jaren zeventig geïntroduceerde voorgangers lijken, er is één vlak waarop de 'G' sterk van z'n voorvaders verschilt. Een open G-klasse bestaat namelijk niet. De Duitse tuner Lorinser baalt daarvan, en laat met een gemoderniseerde open oer-G-klasse zien hoe een opgekalefaterde G-klasse Cabrio anno 2021 voor de dag komt.
Lees verder

Oud FCA-topman Mike Manley legt functie bij Stellantis neer
Mike Manley, tot begin dit jaar CEO van Fiat Chrysler Automobiles was, legt zijn huidige functie bij Stellantis neer. De 57-jarige Brit wordt CEO van AutoNation.
Lees verder

Opel Vivaro – Occasion aankoopadvies
De Opel Vivaro is directe familie van de Renault Trafic, Nissan NV300 en de Fiat Talento. Welke problemen kom je tegen als je zo'n auto als occasion koopt? Wij nemen het programma door en lichten de gebreken en klachten toe.
Lees verder

Prinsjesdag: bpm omhoog, meer geld voor EV-subsidie
Het is Prinsjesdag en dat betekent ook dit jaar weer dat er enkele veranderingen voor autobelastingen aan zitten te komen. Onder meer het bpm-tarief wordt aangescherpt en er wordt extra geld uitgetrokken voor de aanschaf van een elektrische auto.
Lees verder