woensdag 1 september 2021

Opel Astra: motoren en specificaties bekend

AUTOWEEK
Opel Astra: motoren en specificaties bekend
De nieuwe zesde generatie Opel Astra is per oktober te bestellen en staat begin volgend jaar bij de dealers. Direct bij de marktintroductie is de Astra te krijgen met twee plug-in hybride aandrijflijnen, al verschijnen er ook twee reguliere benzinemotoren én een dieselmotor op de prijslijst.
Lees verder

Elektrische Opel Astra-e komt in 2023
Opel belicht de motoren waarmee de tot op het kleinste moertje nieuwe Astra begin volgend jaar bij de dealer staat. Groot nieuws daarbij: Opel komt met een volledig elektrische Astra, een auto die in 2023 bij de dealers staat en Astra-e gaat heten.
Lees verder

Mercedes-Benz toont diverse nieuwe EQ-modellen bij IAA
Mercedes-Benz staat te popelen om meer van haar elektro-offensief te laten zien bij de IAA in München. Op een nieuwe teaserfoto krijgen we al een hint van wat we mogen verwachten op de beursvloer.
Lees verder

Morgan komt met nieuwe 3 Wheeler
Morgan heeft de 3 Wheeler inmiddels uitgezwaaid, maar liefhebbers van even oncomfortabel als historisch verantwoordt stuitergenot kunnen opgelucht ademhalen: Morgan komt gewoon met een nieuwe 3 Wheeler!
Lees verder

Vooruitblik op de Opel Corsa B - Uit de Oude Doos
30 jaar geleden liep de Opel Corsa A duidelijk op z'n laatste benen en werd voor het eerst z'n opvolger gespot. Op basis van erg wazige spionagefoto's liet AutoWeek toen de Corsa B schetsen. Met terugwerkende kracht leuk om te zien hoe anders de Corsa uiteindelijk bleek te zijn.
Lees verder