dinsdag 21 september 2021

Opel Astra Wagon 2.0 DTi – 2004 – 509.062 km - Klokje Rond

AUTOWEEK
Opel Astra Wagon 2.0 DTi – 2004 – 509.062 km - Klokje Rond
Deze Opel heeft misschien de slechte gewoonte dat hij rookt, maar aan de andere kant gaat deze Njoy-uitvoering al heel lang mee. Na zeventien jaar is de teller het half miljoen gepasseerd, de rode lak heeft op veel plekken zijn glans verloren, maar heel veel roest ontdekken we niet. Annemiek Houtman weet dat het eind in zicht is en gunt haar trouwe Astra de felbegeerde '15 minutes of fame'. Hopelijk is onze keurmeester enigszins mild gestemd.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 38
AutoWeek 38 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Dit mag je onder meer verwachten.
Lees verder

Lotus' EV's krijgen tot 100 kWh accu en bijna 900 pk
De Lotus Emira kondigde zowel het eind als het begin van een tijdperk in. Het is de laatste Lotus met een verbrandingsmotor voordat het merk overstapt op geheel elektrische aandrijflijnen. Lotus belicht vandaag meer van de techniek van zijn elektrische nieuwkomers.
Lees verder

Alfa Romeo-CEO: 'Wil geen rijdende iPads verkopen'
Alfa Romeo valt sinds kort onder nieuw leiderschap. Jean-Philippe Imparato kwam over van Peugeot naar het Italiaanse merk. De Fransman heeft een uitgesproken visie als het aankomt op de interieurs van 'zijn' toekomstige auto's.
Lees verder

Ford's grootste SUV vernieuwd
Ford geeft zijn grootste SUV een facelift. De ruim 5,3 meter lange Ford Expedition wordt niet alleen vanbuiten aangescherpt, maar krijgt ook een grondig vernieuwd interieur.
Lees verder