woensdag 8 september 2021

Ram 1000 gaat Fiat Toro achterna

AUTOWEEK
Ram 1000 gaat Fiat Toro achterna
Ram kennen we vooral van de in de Verenigde Staten immens populaire 1500 die ook op de Nederlandse wegen nog een relatief veel geziene gast is. Dat Ram het dier waar het naar vernoemt is eer aan doet, bewijst het door de Fiat Toro voor de tweede keer te herkauwen.
Lees verder

Test: DS 4
De nieuwe DS 4 vult een gapend gat in het gamma van het nog jonge Franse luxemerk. In de buurt van Parijs maken we kennis met het vierde model van de DS-familie die technisch gerelateerd is aan de nieuwe Peugeot 308 en de nieuwe Opel Astra.
Lees verder

Vanafprijs Peugeot e-Partner en Citroën ë-Berlingo bekend
Peugeot en zustermerk Citroën maken gelijktijdig bekend wat hun elektrische bestelbusjes, respectievelijk de e-Partner en ë-Berlingo Van, minimaal moeten kosten.
Lees verder

Volkswagen Caddy Maxi TDI – 2009 – 696.195 km - Klokje Rond
Christian Martens is een koerier van het bijzondere soort. Dat zie je aan zijn auto en je merkt het als je met hem aan de praat komt. Met zijn Caddy doorkruist hij heel Europa, wat neerkomt op zo'n 10.000 kilometer per maand. Dat de cabine van zijn minivrachtwagen eruitziet als een knusse woonkamer verbaast ons dan ook niet. Hoe het er in de machinekamer voorstaat, dat mag Joep beoordelen.
Lees verder

Occasionimport in augustus wederom toegenomen
De afgelopen maand was opnieuw een 'betere' maand als het aankomt op occasionimport dan vorig jaar. In augustus werden er 17 procent meer gebruikte auto's ingevoerd in Nederland dan in die maand in 2020.
Lees verder