vrijdag 24 september 2021

Renault Safrane - Facelift Friday

AUTOWEEK
Renault Safrane - Facelift Friday
Tegenwoordig is zelfs een middenklasser ten dode opgeschreven, maar aan het einde van de vorige eeuw leverden de Fransen nog gewoon een model bóven dat segment. De Renault Safrane was niet bijzonder populair, ook niet na de zeer uitgebreide facelift van 1996.
Lees verder

In deze landen haal je het moeilijkst je rijbewijs
Dat het halen van je rijbewijs niet eenvoudig is, zullen de meeste bezoekers van deze site wel weten. Vandaag wordt echter ook duidelijk hoe Nederland zich in dit opzicht verhoudt tot andere landen. Bovendien kijken we ook meteen waar het juist heel makkelijk is om in het bezit te komen van een rijbewijs!
Lees verder

Manhart ER 800 is E 63 met ruim 800 pk
Manhart is een tuner die normaal gesproken vooral BMW's voorziet van extra vermogen en wat subtiele uiterlijke opsmuk. Deze keer is een dikke Duitser van de concurrent aan de beurt: de Mercedes-AMG E 63.
Lees verder

Citroën C4 vs. Kia XCeed - Dubbeltest
Dat er steeds meer hoge auto's worden verkocht is geen nieuws. Maar dat de oeroude hatchback hierdoor evolueert naar een hoger model is een nieuwe stap. En dat is wat er met de Citroën C4 is gebeurd. Tegen een verhoogde Kia Ceed in de vorm van een XCeed mag de Fransman de hoge dunk die hij van zichzelf heeft, waarmaken.
Lees verder

Ram 1500 krijgt 3 nieuwe uitvoeringen
Op zoiets moois als de State Fair of Texas moet je als truck-bouwer natuurlijk van je laten horen. Ram komt daarom met drie nieuwe versies van de Ram 1500, die ook in Nederland relatief populair is.
Lees verder