vrijdag 17 september 2021

Tesla wil ruitenwissers vervangen door… lasers

AUTOFANS
Tesla wil ruitenwissers vervangen door… lasers
Taal Nederlands Autofabrikant Tesla is niet schuw van een bizar ideetje hier en daar. Echt gek wordt het pas wanneer die ideeën werkelijkheid lijken te worden. De overheid van de Verenigde Staten heeft bijvoorbeeld net een patentaanvraag van Tesla goedgekeurd voor lasers die traditionele ruitenwissers moeten vervangen.
Lees verder

Mazda vernieuwt CX-5 voor 2022
Taal Nederlands De CX-5 gaat al weer vier jaar mee, tijd dus voor een facelift. Binnenin kreeg Mazda's prijsbeest onlangs nog een nieuw multimediasysteem. Voor modeljaar 2022 werd ook de buitenkant licht aangepast.
Lees verder

BMW pakt uit met 83 ton aan simulator
Taal Nederlands In 2018 is BMW begonnen met de bouw van een compleet nieuw complex rond simulatoren. Vandaag is hun Driving Simulation Centre met 14 virtuele omgevingen zo goed als helemaal operationeel. Volgens BMW uniek in de auto industrie.
Lees verder

RAV4 Adventure toont nieuwe design voor Toyota's SUV (2021)
Taal Nederlands Toyota zet het avontuurlijke karakter van zijn RAV4 nog wat extra in de verf met een nieuwe versie, de Adventure. Die biedt een aanzienlijk aangepaste voorgevel die niet lang enkel voor deze versie voorbehouden zal blijven, zo blijkt.
Lees verder

Ford Fiesta krijgt welverdiende update (2021)
Taal Nederlands Na vijf jaar trouwe dienst geeft Ford de Fiesta een welverdiende facelift. De compacte hatchback krijgt voor het eerst een digitaal bestuurdersdisplay en standaard LED-koplampen, en elke versie krijgt zoals voorheen zijn eigen neusje.
Lees verder