donderdag 30 september 2021

Test: Toyota GR Yaris

AUTOWEEK
Test: Toyota GR Yaris
Het lijntje tussen een genie en een gek is vaak flinterdun. Dat bewijs levert de Toyota Yaris die een overtuigende impressie doet van een rallywagen en precies op dat lijntje koorddanst. Zoiets levert gegarandeerd memorabele ritten op.
Lees verder

Genesis GV60: naar Europa met 77 kWh accu
Genesis heeft de technische specificaties van de elektrische GV60 vrijgegeven. De GV60 is een cross-over die je feitelijk moet zien als het premiumbroertje van de Hyundai Ioniq 5 en Kia EV6. Extra goed nieuws: hij komt naar Europa!
Lees verder

Dacia Duster platgeslagen en uitgebouwd
Een platgeslagen Dacia Duster met widebody is als een Dodge Challenger met een spaardieseltje. Juist daarom is de heftige Duster die de Duitse tuner Prior Design op het podium tilt juist zo leuk.
Lees verder

Autoproductie Verenigd Koninkrijk blijft dramatisch
Dat de Engelse autoproductie betere tijden heeft gekend, is misschien wel het understatement van het jaar. Het Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT) geeft nu de cijfers van augustus vrij. Die zijn weinig hoopgevend.
Lees verder

Britten moeten 'Nederlandse manier van uitstappen' leren
In het Verenigd Koninkrijk wordt de zogenoemde 'Dutch Reach' opgenomen in de 'Highway Code'. Britten moeten zo bekend worden met een veiligere manier van uit een auto stappen als er fietsers in de buurt zijn.
Lees verder