donderdag 23 september 2021

Tulpenrallye aan tafel #4

TULPEN RALLYE
Tulpenrallye aan tafel #4
In deze Tulpenrallye aan tafel #4 zijn wij te gast in de productiefaciliteit van Revolo Watches. Sponsor van het Tulpenrallye horloge voor de 67e editie. Naast een toelichting op het bestel proces van dit unieke gepersonaliseerde horloge zijn er nog twee interessante gasten aan tafel. Robert Mous van iSource en Robbert-Jan Meinardi van Conference Hotel Group. Zij beide vertellen over hun inhoudelijke bijdrage aan de rally. Het bericht Tulpenrallye aan tafel #4 verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Bordeaux
Dag 1 0 Kilometer Bordeaux is wereldberoemd om haar wijnen maar ook in de automotive industrie als productielocatie voor het merk Ford. Vanaf oktober 2021 is Bordeaux vooral bekend als de startplaats van de 67e Tulpenrallye. Op zondag 3 oktober kunnen deelnemers een facultatieve route rijden langs verschillende wijnhuizen in de regio. De route is […] Het bericht Bordeaux verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Limoges
Dag 2 0 Kilometer Maandag 4 oktober starten de equipes met een bol-pijl vanuit Bordeaux. Na het kruisen van de Dordogne begint het kaartlezen en volgt een uitdagende route over de vele mooie wegen die Gironde en Charente te bieden hebben. De eerste koffiestop van de dag is bij een nieuw circuit met hoogteverschillen waar […] Het bericht Limoges verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Vichy
Dag 3 0 Kilometer Dinsdag 5 oktober duiken de deelnemers boven Limoges weer het rally gebied in voor een uitdagende dag met mooie kronkelende (oude) wegen door Haute-Venne en Creuse. Nabij Aubusson is de lunch locatie in een klassiek landhuis waar de beste cateraar uit de omgeving de innerlijke mens van alle deelnemers zal verzorgen. […] Het bericht Vichy verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Beaune
Dag 4 0 Kilometer Woensdag 6 oktober leidt een korte bol-pijl de equipes net onder Vichy de bossen in om vervolgens door het gebied rondom de Loire naar het noorden te slingeren. In het plaatsje Digoin zijn we welkom voor de lunch, om vervolgens kort erna een kart-circuit aan te doen. Het bosrijke Morvan het […] Het bericht Beaune verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Horbourg – Wihr
Dag 5 0 Kilometer Donderdag 7 oktober moet er flink wat afstand worden afgelegd tussen Beaune en Horbourg-Wihr. Om die reden starten alle klassen met een neutrale bol-pijl over grote wegen tot nabij Dijon. Het kaartlezen gaat vervolgens ook over wat grotere wegen, maar het blijft nog altijd opletten voor de navigator! De lunch is […] Het bericht Horbourg – Wihr verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Luxemburg
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor […] Het bericht Luxemburg verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Valkenburg
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor […] Het bericht Valkenburg verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Mikomax
Het bericht Mikomax verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Orangebabies
Het bericht Orangebabies verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Revolo
Het bericht Revolo verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Traject
Het bericht Traject verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Van Mierlo
Het bericht Van Mierlo verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Veld
Het bericht Veld verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Vredestein
Het bericht Vredestein verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

State of art
Het bericht State of art verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Uitslagen 2021
Het bericht Uitslagen 2021 verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder