vrijdag 10 september 2021

Volvo’s plug-inhybrides krijgen meer kracht en groter rijbereik

AUTOFANS
Volvo's plug-inhybrides krijgen meer kracht en groter rijbereik
Taal Nederlands Volvo heeft zijn plug-inhybridemodellen van de 60- en 90-reeks een technische opfrisbeurt gegeven. De stekkerhybrides krijgen daardoor (nog) meer vermogen en een elektrische actieradius tot bijna 90 kilometer.
Lees verder

BMW toont iX5-waterstofauto in actie op IAA
Taal Nederlands Op het IAA in München geeft BMW bezoekers de kans om zijn waterstofprototype zelf te ervaren. De auto wordt ingezet als shuttle tussen het autosalon en een aantal andere standen in het stadscentrum.
Lees verder

Nieuwe Morgan 3 Wheeler krijgt moderne aandrijflijn(en) (2021)
Taal Nederlands Morgan heeft bevestigd dat er een nieuwe 3 Wheeler zal komen. De immer eigenwijze Britten geven hun driewielertje een gloednieuw ontwerp, een atmosferische driecilindermotor en met een beetje geluk ook een elektrische variant.
Lees verder

Ford start rijopleidingen voor 65-plussers
Taal Nederlands Na zijn opleidingen voor jonge bestuurders zal Ford nu ook senioren bijscholen op zijn testcircuit in Lommel. Daartoe nodigt het merk 65-plussers uit de omgeving uit om zich in te schrijven voor een eerste testdag op 8 oktober.
Lees verder

Wat vind jij van kwaliteit Belgische wegen?
Taal Nederlands Volgens het World Economic Forum heeft België de op één na slechtst onderhouden wegeninfrastructuur van heel West-Europa. Dat lezen we af op een kaart die Landgeist publiceerde. Terecht of niet?
Lees verder