donderdag 14 oktober 2021

AC Ace RS zwaait de brandstofmotor uit

AUTOWEEK
AC Ace RS zwaait de brandstofmotor uit
AC Cars heeft besloten om even stil te staan bij het naderende 'einde van de brandstofmotor'. Dat doet het met een reïncarnatie van de Ace, de voorloper van de Cobra.
Lees verder

Elektrische Aiways U5 nu ook geschikt als trekauto
Aiways haalt binnenkort een tweede elektrische SUV naar Europa, maar vergeet ook de U5 niet. Met die elektrische SUV kun je voortaan ook een aanhanger trekken.
Lees verder

Shell krijgt snelladers op 100 nieuwe locaties in Nederland
Shell breidt het Nederlandse snellaadnetwerk uit op 100 nieuwe locaties. Bouwconcern BAM neemt het plaatsen van de palen voor zijn rekening.
Lees verder

BMW M3 Touring in actie op de Nürburgring
De BMW M3 Touring is in actie te zien op een plek waar je hem waarschijnlijk relatief veel tegen het lijf zal lopen: de Nürburgring-Nordschleife. M3-fanatan kunnen ongetwijfeld niet wachten tot de nieuwe M3-variant zonder psychedelisch stickervelletje te kunnen zien. Het duurt waarschijnlijk niet lang meer alvorens BMW de M3 Touring officieel presenteert.
Lees verder

De opvallende nieuwe Citroën C4 - Wel en Wee
De nieuwe Citroën C4 en elektrische ë-C4 zijn inmiddels zo'n tien maanden op de markt. Tijd om eens te kijken hoe het de eigenzinnig gelijnde Fransman tot op heden vergaat in Nederland.
Lees verder