dinsdag 26 oktober 2021

Alpine A110 nieuwe dienstauto Franse snelwegpolitie

AUTOWEEK
Alpine A110 nieuwe dienstauto Franse snelwegpolitie
De Franse snelwegpolitie krijgt een reeks bijzondere nieuwe dienstauto's. Een aantal dienders zal namelijk per Alpine A110 over de Franse snelwegen patrouilleren.
Lees verder

Peugeot komt met elektrische coupé-SUV
Cross-overs en SUV's, als autofabrikant kun je er tegenwoordig niet genoeg van in je aanbod hebben. Peugeot breidt zijn line-up op termijn uit met een coupé-SUV, een auto waar onbedoeld al iets van op internet is beland.
Lees verder

Xpeng toont vliegende auto en robotdieren
Xpeng trekt zijn technologische trukendoos open en trekt daar onder meer een vliegende auto uit. Daar blijft het niet bij, het Chinese merk dat ook ambities heeft de Europese automarkt te veroveren laat onder meer een nieuw infotainmentsysteem en... robotbeestjes zien.
Lees verder

Test: Audi RS 3
Snel was de Audi RS 3 altijd al wel. Maar de nieuwe generatie moet scherper zijn dan ooit tevoren. Tegelijkertijd moet het rijplezier dankzij het nieuwe achterdifferentieel met koppelingen eveneens hoger liggen. Het klinkt als hinken op twee gedachten.
Lees verder

Streep door nieuwe Skoda Fabia Combi
Stationswagens zijn een uitstervend ras, zeker in het compacte segment. Renault levert van de huidige generatie Clio geen Estate meer, maar Skoda zou toch echt met een nieuwe Fabia Combi komen. Zou, inderdaad. Het Engelse Autocar meldt dat Skoda de plannen voor een nieuwe Fabia Combi heeft afgeschoten.
Lees verder